Elif Eva İçin Toplanan Paralar 3 Smalıya Bağışlandı

SMA hastalığı nedeniyle yaşama veda eden minik Elif Eva Tenha için toplanan yaklaşık 3 milyon TL( Eski parayla 3 trilyon) SMA hastalığına yakalanan 3 çocuğa bağışlandı.

Elif Eva İçin Toplanan Paralar 3 Smalıya Bağışlandı
18 Haziran 2021 - 19:03 - Güncelleme: 18 Haziran 2021 - 19:19

Elif Eva yaşayamadı ama üç çocuğa umut oldu. SMA nedeniyle hayatını kaybeden Elif Eva Tenha için toplanan 3 Milyon TL ailesi tarafından SMA hastaları Siirt’teki Eflin Lina Özer’e, Uşaklı Asel Dinç ve Diyarbakır’da yaşayan Batmanlı ailenin çocuğu Alperen Karakoç’a bağışlandı

ÜÇ HASTAYA UMUT OLDU
SMA nedeniyle geçtiğimiz günlerde hayatını kaybeden Batmanlı 1 yaşındaki Elif Eva Tenha için toplanan bağışlar, ailesi tarafından bağışlandı. Önceki gün sosyal medya hesabından yaptığı canlı yayınla toplanan 3 Milyon TL’yi üç SMA hastasına bağışladığını belirten baba Enes Tenha; “Kızım için eşim ile birlikte çok mücadele verdik. Ancak olmadı, başaramadık. Biz de vefattan sonra toplanan bağışları başka SMA hastası çocuklara bağışlayacağımızı belirtmiştik. Sayın Valimiz de taziyemize geldi. Kendisiyle de bu konuda görüştük ve yardımları üç SMA hastası çocuğumuza bağışlamayı kararlaştır. Yaklaşık 3 Milyon TL tutarındaki bağışları Siirt’teki Eflin Lina Özer’e, Uşaklı Asel Dinç ve Diyarbakır’da yaşayan Batmanlı ailenin çocuğu Alperen Karakoç’a bağışladık. Elif Eva hayata tutunamadı ama üç çocuğa umut oldu. Buruk bir sevinç içindeyiz” dedi.

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum