İl Başkanı, İmamoğlu İçin Destek İstedi

İl Başkanı, İmamoğlu İçin Destek İstedi
15 Mayıs 2019 - 15:33

Chp Batman il başkanı Hüseyin Yaşar yazılı açıklama yayınlayarak Batmanlıların Ekrem İmamoğlu'na destek vermelerini, bağış kampanyasına da en az 20 tl bağış yapmalarını istedi.

Hüseyin Yaşar açıklamasında “Bütün partililerimizi ve Batmanlıları İmamoğlu’na destek için CHP hesabına en az 20 TL bağış yapmaya çağırıyoruz. İstanbul örgütümüz, İstanbul’da seçmen listelerini bölgelere göre çıkardı. İstanbul’da yaşayan akraba, hemşehri ve dostlarınızın listelerini partimizden alabilirsiniz. 


Önümüzdeki günlerde İstanbul İl Başkanımızla görüşerek Batman’dan destek sağlamak amaçlı program yapacağız. Bunun ayrıntılarını ilerleyen günlerde kamuoyuyla paylaşacağız. İstanbul’da yaşayan Batmanlılar ve Batman Dernekler Federasyonu’yla görüşeceğiz. Ne yaparlarsa yapsınlar halkın iradesi galip gelecek” dedi.

Hatırlayacağınız üzere İstanbul seçimlerini Chp adayı ekrem İmamoğlu kazanmıştı. Ak Parti'nin Ysk başvurusu sonucunda YSK skandal bir karara imza atarak sadece İstanbul büyükşehir belediyesi oylarının iptal edilmesine ve sadece büyükşehir için yeniden seçim yapılmasına karar vermişti.