İrfan Can Kahveci Fenerbahçe'de

Futbol ve Spor Haberleri - Fenerbahçe, İrfan Can Kahveci’nin 7 milyon euro karşılığında transfer edildiğini borsaya bildirdi. İrfan Can Kahveci ve Emre Belözoğlu imza sonrası açıklamalarda bulundu.

İrfan Can Kahveci Fenerbahçe'de
01 Şubat 2021 - 12:01 - Güncelleme: 01 Şubat 2021 - 12:03

Fenerbahçe Kulübü, Medipol Başakşehir'den milli futbolcu İrfan Can Kahveci'yi kadrosuna kattığını açıkladı. Sarı-lacivertli kulübün sosyal medya hesabından yapılan paylaşımda, "Ailemize hoş geldin İrfan Can Kahveci." ifadeleri kullanıldı. Paylaşımdaki videoda ise Türk kahvesi görüntüleri yer aldı. Fenerbahçe, İrfan Can Kahveci transferinin maliyetini açıkladı. Bonservis bedeli: 7M€ + KDVBonus: 1M€ + KDVBir sonraki satışta 11 milyon euronun üstündeki bedelin %20'si Başakşehir'e ödenecek. İrfan Can'dan ilk açıklama İrfan Can Kahveci, "Efsane çubuklu formamızın hakkını vermeye çalışacağım. Çok heyecanlı ve gururluyum. Babamın hayallerini gerçekleştirdiğim için çok mutluyum. İnşallah bu formanın hakkını vereceğim. Taraftarlar beni sabırsızlıkla beklesin, sahada yüzde 100'ümü oynayacağım." dedi.

Emre Belözoğlu: Kendisi ve ailesi Fenerbahçeli Sportif direktör Emre Belözoğlu ise, "Büyük Fenerbahçe ailesine hoş geldin İrfan Can. İnşallah nice şampiyonluklar kazanacağız. İrfan Can'ın bütün ailesinin, nişanlısının Fenerbahçeli olduğunu söyleyerek, yayından ayrılıyorum." ifadelerini kullandı. Transferin mali detayları henüz açıklanmazken Fenerbahçe'nin 10 milyon euro + Deniz Türüç ve Tolga Ciğerci'yi bonservisiyle verdiği iddia edildi. Mesut Özil'den "hoş geldin" mesajı Fenerbahçeli futbolcu Mesut Özil, sosyal medyadan paylaştığı mesajla takımın yeni transferi İrfan Can Kahveci'ye "hoş geldin" dedi. Mesut, Twitter hesabından yaptığı paylaşımda, "Fenerbahçe Ailesine hoş geldin İrfan Can Kahveci!" ifadesine yer verdi. İrfan Can Kahveci de Mesut Özil'in paylaşımına cevap vererek, "Teşekkürler Mesut Özil. Şimdi Çubuklu için savaşma zamanı." ifadelerini kullandı. 

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum