İstanbul Döner

İstanbul Döner
17 Mayıs 2017 - 08:53 - Güncelleme: 25 Ekim 2020 - 11:41

İSTANBUL DÖNER SALONU
 
 ADRES: Turgut Özal bulvarı Batman Park Karşısı No:318 - BATMAN
TELEFON: 0544 349 0072
 
 
MİSYONUMUZ
İstanbul Döner Salonu olarak mizyonumuz, Önceliğimiz olan Batmanlı müşterilerimize her konuda en yüksek kalitede hizmet sunmak, en üst düzeyde müşteri memnuniyeti oluşturmak, güven ve dostluğu kazanmayı başarmak, kalite standartları ve etik değerler doğrultusunda hizmet anlayışımızdan ödün vermemek, hayatınıza renk ve mutluluk katmak.
 
VİZYONUMUZ
İstanbul Döner olarak Vizyonumuz, Batman'da  Örnek gösterilen bir marka bilinci yaratmak.
Sunduğu hizmetlerle sektöründe 1 numara olmak ve farklılık yaratmak.
 Batman'da Tüm halkımızın da desteğini alarak hizmet kalitemizi her an yükseltmek
Sektörde  yaratıcı, yenilikçi ve dinamizm için sürekli ve kalıcı kılmak en temel hedeflerimizi oluşturmaktadır.
 
İstanbul Döner, Yılların verdiği tecrübe ve deneyim ile  Batman'da müşterilerine en fes bir damak zevki sunuyor. Taşıdığı lezzet mirasını,her geçen gün profesyonelleşen mesleki tecrübesi ile birleştiren İstanbul Döner, güler yüzlü çalışanları ve servis kalitesiyle de müşterilerinin takdirini kazanıyor.
 
İstanbul Döner Olarak,
Batman'ın damak zevkini, temiz ve kaliteli bir şekilde sizlere sunmanın haklı gururunu yaşamaktadır. Hizmet verdiği tüm zaman boyunca tümüyle işinin ehli olan kişilerle çalışan İstanbul Döner, Batman'da benzersiz bir damak zevkini tatmak isteyenlerin kesinlikle uğraması gereken bir yerdir.
 
Geçmişten Geleceğe Lezzet Mirası...
Müşteri mutluluğunu esas alan hizmet anlayışını çalışanlarıyla paylaşan İstanbul Döner, dün, bugün ve yarın sizlere en kaliteli hizmeti sunmaya devam edecek... Hizmet kalitesini, mükemmel servisiyle destekleyen İstanbul Döner; Batman Park'ta bulunan mekanımızda en kısa sürede sizleri de  ağırlamak istiyoruz.