Koronaya Davetiye Yürüyüş ve Miting Düzenlenecek

Korona'nın etkisinin devam ettiği bu günlerde çoğu etkinlik yasaklanmışken Cumartesi günü Valilik izniyle yürüyüş düzenlenecek olması şaşkınlıkla karşılandı.

Koronaya Davetiye Yürüyüş ve Miting Düzenlenecek
05 Mart 2021 - 11:54

Maske, mesafe, hijyen kurallarının sürekli hatırlatıldığı, toplu alanlardan uzak durulması gerektiğinin açıklandığı Korona günlerinde Ak Partinin kalabalık kurullarından sonra Batman Valiliği izniyle Teröre Lanet yürüyüşü düzenlenecek.

Vakaların azaldığı Batman'da tekrar Koronaya davetiye çıkaran bu yürüyüşe neden izin verildiği anlaşılamadı.

Türkiye Gaziler ve Şehit Aileleri Vakfı Batman Şube Başkanı Taha Etız yürüyüşün 6 Mart Cumartesi günü saat 14.00'da Batman Park önünde başlayacağını ve Atatürk Park'ında yapılacak basın açıklamasıyla sona ereceğini belirtti.

Etız: Batman hiçbir zaman terör destekçisi bir şehir olmamıştır. Dün olduğu gibi, bugün de yarın da Batmanlılar olarak teröre karşı tek ses, tek yumruk olduğumuzu herkese göstereceğiz. Gara'da şehit edilen kardeşlerimizin acısını bütün Türkiye gibi bizler de derinden hissettik. Bu yüzden Batman'da bulunan STK'lar olarak bir araya gelip, Şehitlere Saygı Teröre Lanet Yürüyüşü düzenlemeye karar verdik. Batmanlı kardeşlerimizi düzenlenecek yürüyüşe davet ediyorum” dedi.

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum