Merdo Tantuni

Merdo Tantuni
09 Ağustos 2017 - 11:56 - Güncelleme: 25 Ekim 2020 - 11:27

BATMAN MERDO TANTUNİ

 
ADRES: Pınarbaşı Mah 2211 Sokak No:5/A (Yaşam Hastanesi Acil Servis Karşısı) BATMAN
TELEFON. 0488 212 77 72 - 0541 960 42 76
 
 
Batmanda tantuni denince akla gelen ilk yer olan Merdo Tantuni uzun yıllardır Batman'ın en gözde tantunicisi olarak hizmet vermeye devam ediyor.
 
Et tantuni ve tavuk tantuni alanında uzman ustaların maharetli elleri ve kaliteli etlerin birleşimiyle oluşan eşsiz ziyafet Merdo Tantuni'de sizinle buluşuyor.

Mersin yöresinin benzersiz kebabı olan tantuni; haşlanmış yağsız biftek etinin elle ince ince doğranmış sinirleri tamamen alınmış halinin özel tepsisinde yağ, su ve baharatla pişirilip yeşillik eklenerek yöresel açık lavaşla veya ekmekle sunulduğu bir kebap çeşitidir.

Genelde yanında içecek olarak şalgam suyu tercih edilir. Keyfini ve farkını ancak tadarak anlayacağımız bu benzersiz lezzetleri profesyonel ustalar eşliğinde MerdoTantuni'de tadı ve ayrıcalığıyla keşfetmek için sizleri de bekliyoruz.

Batman'da gönül rahatlığıyla tavuk veya et tantuni yiyebileceğiniz Merdo Tantuni kurulduğu günden bu yana kaliteden ödün vermeyerek müşteri memnuniyetini ön planda tutan hizmet anlayışıyla Batman'ın en çok sevilen tantunicisi olmuştur.

 

Batman Merdo Tantuni Batman'da tantuni alanında en beğenilen firmadır.

 

Her gün farklı kesimlerden yüzlerce farklı müşteriye hizmet veren merdo tantuni kaliteden ödün vermeden yıllardır enfes tadının lezzetinin devamlılığını sürdürmeyi başarmıştır.

 

Tantunide malzemeden kaçarak Kısa vadede çok kar mantığından ziyade müşterilerin damak zevkine hitap ederek çok müşteriye ulaşarak sürümden kazanmayı müşterileri misafir olarak bilip misafire yedirmeyeceği kendisinin yiyemeyeceği ürünü müşterilerine yedirmeyen Batman Merdo Tantuni güleryüzlü personeli ve kaliteli tantunisi ile herkesin beğenisini kazanmıştır.

Tantuni yapmak bir sanattır. Sanatkarlık da bizim işimizdir. Gerçek tantuni sanatının zirvesi de Merdo Tantunidir.

Tantuniye basit bir yiyecek olarak bakmıyoruz. Tantuni hem doyurucu hem lezzetli hem de pratik bir yiyecektir.
 
 
İnsanlar günümüzde yemek için saatlerce zaman ve yüksek ücretler ayıramamaktadır.
 
Yemek yemek güzel bir eylemdir ama hem parasal olarak hem de zmansal kişiyi zarara uğratmamalı.
 
Hem zamanınız hem de paranız size kalsın istiyorsanız Merdo tantuniye uğrayın en uygun ücretle en kaliteli yemeğe 1 dk içinde sahip olun
 
 
Farklı yerlerde birçok firma bizi taklit etmeye çalışmış ama müşteriler damak zevkine önem verdiği için Merdo Tantuni lezzetinden asla vazgeçmemiştir.
Gerçek lezzet uygun fiyat Merdo tantuni