Mevlid İçin Standlarla Tanıtım Yapıldı

Mevlid İçin Standlarla Tanıtım Yapıldı
13 Nisan 2019 - 11:02

Her yıl düzenlenen kutlu doğum mevlidi için geri sayım başladı Pazar günü otogar yanı mevlid alanında düzenlenecek etkinlik için tanıtım standları açıldı. Peygamber Sevdalıları Vakfı, Batman'da Pazar günü düzenlenecek olan "Hazreti Peygamberi Anlama ve Sünnetini Yaşama" etkinliği öncesi şehrin işlek noktalarında tanıtım standlarıyla bilgilendirme ve davet çalışmaları yaptı.



Peygamber Sevdalıları Vakfı tarafından bu pazar günü Batman'da düzenlenecek olan "Hazreti Peygamberi Anlama ve Sünnetini Yaşama" etkinliği öncesi kentin Cumhuriyet Meydanı, Gülistan Caddesi İnsan Hakları Anıtı önü, Atatürk Parkı karşısı, Batman Park AVM önü ve Karşıyaka Geçidi'ne kurulan stantlarla Batman halkını etkinliğe davet etti. Standı ziyaret edenlere gülsuyu ve şeker ikram edilirken, hediye olarak da Peygamber Sevdalıları Vakfı'nın özel hazırladığı CD'ler, etkinlik mitinglerine ait fotoğrafların yer aldığı albüm ve etkinliğe davet eden el ilanları halka verildi. 


Kurulan stantlar hakkında bilgi veren Peygamber Sevdalıları Vakfı üyesi Sevgi-Der Yönetim Kurulu Üyesi Ahmet Zariç, "Batman'da 14 Nisan Pazar günü düzenlenecek olan 'Hazreti Peygamberi Anlama ve Sünnetini Yaşama' etkinliği kapsamında 'Ahlak ve Adalet Peygamberi Hazreti Muhammed' temalı etkinlik düzenlenecektir. Bu amaçla 5 farklı yerde stant kurmuş durumdayız. Açmış olduğumuz stantlarda halkımızı etkinliğe davet ediyoruz. Ayrıca çekmiş oldukları salavatlar varsa burada onları da teslim alıyoruz" dedi.