Sağlık Su Arıtma Sistemleri Satış Servis

en sağlıklı su Sağlık su arıtma'da

Sağlık Su Arıtma Sistemleri Satış Servis
18 Nisan 2019 - 17:19 - Güncelleme: 25 Ekim 2020 - 10:59

SAĞLIK SU ARITMA SİSTEMLERİ YETKİLİ SATIŞ SERVİS

ADRES: Belde Mah. Mereto Cad. Şevket Başak Camii Karşısı BATMAN
TELEFON: 0544 319 00 06
 
Uzman ekibi ve en son model teknolojik su arıtma sistemleriyle Sağlık Su Arıtma hizmetinizdedir.
 
 
İddia ediyoruz Sağlık Su Arıtma Sistemlerinden su içmeden gerçek suyun tadına vardım demeyeceksiniz. Siz de kirli şebeke sularıyla Ailenizin sağlığını tehlikeye atmayın Sağlık Su Arıtma'yı seçin.
 
Ayrıca Su arıtma sistemleri tamir servis ve yedek parça hizmetlerinde de daima yanındayız
 
 

Neden Arıtma Suyunu Tercih etmeliyiz?

Hepimizin bildiği üzere çeşme (şebeke) suları içerisinde birçok mikrop, klor, kireç ve dahası birçok hastalıkları beraberinde taşır, geçmiş zamandan bugüne kadar çoğu insanlar nasıl olsa eskiden de çeşme suyu içiyordum, şimdi de içerim mantığıyla çeşme (şebeke) sularının zararların farkında değiller. Fakat orta yaşlardan sonra veya yaşlılıkta anlaşılıyor ki çeşit çeşit hastalıklar ve en çok görülen böbrek taşı aslında beklenmedik halde ortaya çıkıyor, fark edilmeyen ve fark edilen iki şey var ki; gençlik zamanlarında bana bir şey olmaz denilip arıtılmayan çeşmelerden içilen sular, fark edilen ise orta yaşlardan sonra başlayan sağlık sorunları, böbrek yetmezliği vesaire. 
 
İsterseniz size çarpıcı bir örnek verelim. Aslında hemen hemen, hepimizin gördüğü karşılaştığı bir durum. 
Neredeyse her evde zamanla kireçlenmiş ketıl veya çaydanlıklar bulunur, şebeke suyu ile kaynayan suların aslında en güzel örneklerinden sadece birisi, 100 °C de kaynayan suyunuz kaynadığı halde yine de kireç'e sebep oluyor ise, pekala vücudunuz, böbrekleriniz ne hale geliyor hiç düşündünüz mü ?
 
Yine de öncelikle şükretmek lazım ki insanoğlunun vücudu bir o kadar da dirençli! resimde gösterdiğimiz örnek sadece bir kaç ay içerisinde oluşan günlük hayatta kaynatarak her zaman çay içtiğimiz ketıllar, çaydanlıklar vesaire bunlardan bir örnek, ve yıllardır insanoğlunun çeşme suyu tükettiğiniz varsayalım.
 

Su arıtma cihazları nasıl çalışır ?

Su arıtma cihazları bilindiği üzere çeşme sularını arıtmak için tasarlanmıştır, günlük hayatta pek çok iş yeri ve evlerde kullanılmaktadır. Peki su arıtma cihazları Nasıl çalışırlar ?

1. Aşama Ön Filtre 
Suyla temasa geçen ilk filtre 5 mikron gözenek özelliğine sahiptir ve çamur, pas, asbest gibi tortuları tutarak suyu berrak bir hale getirir. 

2. Aşama Aktif Karbon Blok Filtre
Karbon filtre, başta klor olmak üzere kötü koku ve tat veren tüm kimyasal maddeleri arıtır. 

3. Aşama 1 Mikron Supun Filtre
Bu aşamada 1 mikron hassasiyetli supun filtre, ön ve karbon filtreden geçen suyu son kez süzerek ters ozmos sisteminin en önemli parçası olan membran filtreye suyu ayrıştırma işlemi için gönderir. 

4. Aşama Membran Filtre
Filtre'ye gelen basınçlı su, gözenekleri milimetrenin milyonda birinden çok daha küçük olan membrandan geçerek en düşük molekül düzeyinde filtre edilir. Bu işlem sırasında suda bulunabilecek zararlı karışımların ve mikropların tamamı dışarı atılır.

5. Aşama Tatlandırıcı Filtre
Son aşamada, membran filtreden ayrıştırılarak saf haline gelen su tatlandırılarak ve mineral değerleri tekrar arıtmadan eklenerek, sizin kontrolünüzde en ekonomik ve en sağlıklı şekilde içme suyuna dönüşür. 

Arıtılmış suyun faydalarına ek olarak değinirsek sadece sağlıklı temiz su değil, ayrıca günlük taze su içmekten de faydalanabiliriz. 
 
Siz de gönül rahatlığıyla ailenize sevdiklerinize sağlıklı su içirmek istiyorsanzı Sağlık Su Arıtma Sistemleri'ni tercih edin.
 
İsterseniz  0544 319 00 06 numarasını arayın uzman ekiplerimiz size detaylı bilgi versin ve size özel en ekonomik çözümleri sunsun.