Şampiyonlar Ligi Kuralarını Hamit ve Sneijder Çekecek

Şampiyonlar Ligi Kuralarını Hamit ve Sneijder Çekecek
29 Ağustos 2019 - 15:20

Şampiyonlar ligi kura çekimi bu akşam saat 19.00'da yapılacak. Kura çekiminde ise Galatasaray efsanelerinden Wesley Sneijder ve Hamit Altıntop olacak ayrıca Çek kaleci Petr Cech yer alacak. Bu akşam çekilecek olan Şampiyonlar Ligi kuralarında, takımların yer alacakları gruplar belirlenecek. TSİ 19.00’da yapılacak olan kura çekiminde, Türkiye’yi temsil edecek olan Galatasaray’ın da rakipleri belli olacak.

Şampiyonlar Ligi’nde takımların yer alacağı grupları belirleyecek olan kura çekiminde iki sürpriz isim yer alacak. Galatasaray’ın da rakiplerinin belirleneceği kura çekimini, sarı kırmızılı formayı giymiş olan Sneijder ve Hamit Altıntop gerçekleştirecek. Galatasaray’ın iki eski futbolcusunun yanında, Türkiye ile Çek Cumhuriyeti arasındaki 3-2’lik maça yaptığı hatayla damgasını vuran kaleci Peter Cech de olacak.

FİNAL YİNE İSTANBUL’DA OYNANACAK

2019 – 2020 Şampiyonlar Ligi Finali İstanbul Atatürk Olimpiyat Stadyumu’nda gerçekleştirilecek. Şampiyonlar Ligi’nde grupları ise Wesley Sneijder, Hamit Altıntop ve Peter Cech belirleyecek.


ŞAMPİYONLAR LİGİNDE YER ALACAK TAKIMLAR

1.Torba

Liverpool
Chelsea
Barcelona
Man City
Juventus
Bayern
Paris
Zenit

2.Torba
Real Madrid
Atlético
Dortmund
Napoli
Shakhtar
Tottenham
Ajax
Benfica

3.Torba
Lyon
Leverkusen
Salzburg
Olympiacos
Club Brugge
Valencia
Internazionale
Dinamo Zagreb

4.Torba
Galatasaray 
Lokomotiv
Genk
Leipzig
Slavia
Kızılyıldız
Atalanta
Lille