Son dakika… Sahte içki faciasında ölü sayısı artıyor

Bursa’da son üç gün içerisinde içki içtikten sonra rahatsızlanan 14 kişi Çekirge ve Şehir hastanelerine kaldırıldı. Dün akşam Mehmet İncili (51) ile Ferdi Nilüfer in (37) hayatını kaybettiği açıklanmıştı. Bu sabah 39 yaşındaki İrfan Çivi nin hayatını kaybettiği açıklandı.

Son dakika… Sahte içki faciasında ölü sayısı artıyor
16 Aralık 2020 - 13:01

Bursa'da son üç gün içerisinde içki içtikten sonra rahatsızlanan 14 kişi Çekirge ve Şehir hastanelerine kaldırıldı. Dün akşam Mehmet İncili (51) ile Ferdi Nilüfer in (37) hayatını kaybettiği açıklanmıştı. Bu sabah 39 yaşındaki İrfan Çivi nin hayatını kaybettiği açıklandı.

ALTI KİŞİNİN DURUMU AĞIR

Tedavileri süren 11 kişiden Mehmet Topçuoğlu (51), Fatih Deniz Yağız (49), Sümer Çam (51), Mustafa Döğdü (58), Ramiz Hacısalihoğlu ve Güner Mollahasanoğlu nun durumlarının ağır olduğu; Bahadır Emer (36), Tamer Mutlu (44), Emin Aydın (43), Aleattin Geçeli (52), Mehmet Özgür Kurşun un ise bilincinin açık olduğu öğrenildi.

Kentte yaşanan sahte içki vakaları üzerine harekete geçen polis, zehirlenen kişilere sahte alkol satan şüphelinin Erhan O. olduğunu belirlendi. Gözaltına alınan Erhan O. sorgusunda, sahte alkolü beşer litrelik bidonlar halinde Uğur K. isimli bir kişiden aldığını söyledi. Soruşturmayı derinleştiren polis ekipleri, Uğur K.'yı da gözaltına aldı. 

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum