Trabzonspor'dan Uğurcan Çakır kararı!

Futbol ve Spor Haberleri - Trabzonspor’un milli file bekçisi Uğurcan Çakır için yönetim, gelecek en iyi teklife göre hareket edecek. yönetim, başarılı eldiven için en düşük fiyatı 20 milyon euro olarak belirledi.

Trabzonspor'dan Uğurcan Çakır kararı!
21 Mayıs 2021 - 12:11

Transferde Avrupa kulüplerinin yakın takibinde olan Trabzonspor’un milli file bekçisi Uğurcan Çakır için yönetim, gelecek en iyi teklife göre hareket edecek. Beklenilen seviyede teklifler gelmezse, Uğurcan gelecek sezon da bordo-mavili takımda devam edecek.Uğurcan’ın en iyi teklif ile en iyi kulübe gitmesini hedefleyen ve oyuncu ile bu konuda planlama yapan yönetim, başarılı eldiven için en düşük fiyatı 20 milyon euro olarak belirledi.

Bordo-mavililerin, ayrıca Uğurcan’ın sonraki satışından da yüzde 25’lik bir pay beklentisi de var. Şu anda bordo-mavili file bekçisini kadrosuna katmak isteyen kulüplerin ise Serie A’dan Inter, Premier Lig’den Tottenham ile Fransa Ligue 1’den Lille olduğu öğrenildi.Başkanı Ahmet Ağaoğlu da Uğurcan Çakır’ın transferi konusunda net bir tavır ortaya koyarken, “Uğurcan tartışmasız Türkiye’nin en iyi kalecisi. En fazla parayı veren, en iyi kulübe gitmesi lazım. Değerini bulmadan hiçbir isim Trabzonspor’un kapısından adımını dışarıya atmaz. Uğurcan da ‘Kulübüm beklediği parayı bulmazsa ben gitmem’ diyor. Uğurcan Çakır değerini bulmadığı takdirde önümüzdeki sezon Trabzonspor’da oynamaya devam edecek” ifadelerini kullandı. (Milliyet)

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum