Tropik Kahvaltı ve Ev Yemekleri

Tropik Kahvaltı ve Ev Yemekleri
17 Mayıs 2017 - 10:23

 BATMAN TROPİK KAHVALTI VE EV YEMEKLERİ


ADRES: Gap mah. 2519 sokak No:11 (Aratto Lahmacun arkası)- BATMAN
TELEFON: 0546 671 8194


Misyonumuz
Tropik Kahvaltı ve Ev Yemekleri  olarak, her zaman sağlıklı, kaliteli ve taze ürünlerden, kaliteli ve hijyenik bir ortamda yemekler üretmek ve bu üretilen yemeklere görsel itina ve yeteneklerimizi de katarak misafirlerimize kaliteli ve leziz ürünler sunmaktır.
 
Vizyonumuz
Tropik Kahvaltı ve Ev Yemekleri, her zaman kaliteli, sağlıklı ve lezzetli yemekler sunabilmek için gerekli olan tüm ürünlerin özenli seçimi ve bu ürünlerin kaliteli, sağlıklı ve lezzetli yemekleri sağlıklı ve hijyenik ortamların hazırlanarak yemeklerin üretilmesini sağlamaktır.

Menümüz
İçli Köfte
Sade Gözleme
Kıymalı Gözleme
Peynirli gözleme
Kuru Fasülye
Bumbar
Dolma
Mantı
Çömlek

Tropik Kahvaltı ve Ev Yemekleri
Batman'ın En iyi Kahvaltı ve Ev Yemekleri, Gerçek Batman Yöresel Yemekleri ve enfes yemek Lezzetleri ile  Batman'ın en iddialı yemeklerini sunan Tropik kahvaltı Ev Yemekleri, güleryüzlü personeli ve çok özel dekorasyonu kısa sürede Batmanda yerini aldı. Tropik Kahvaltı Salonun'da  kendinizi, evinizdeymiş gibi rahat hissedeceksiniz.

Batman'da Kahvaltı salonu ve yemekleri adı duyulunca akla gelen ilk isim olarak Tropik kahvaltı ev yemekleri akla gelmektedir.  eşsiz mimarisi ile sizleri de en yakın zamanda  ağırlamaktan onur duyacağız.

İster misafirimiz olun isterseniz evinize ya da ofisinize paket servisimizi çağırın her zaman en iyiyi ve en lezzetliyi sunuyor olacağız size. Kısaca "Tropik Kahvaltı ve Ev Yemekleri, günün keyfini yaşa" sloganıyla girdik seçimleriniz arasına ve vazgeçilmeziniz olmayı hedefliyoruz.