Türkiye Letonya maçı hangi kanalda, ne zaman, milli maç saat kaçta? Dünya Kupası elemeleri

Futbol ve Spor Haberleri - Dünya Kupası Avrupa Elemeleri üçüncü maçında Türkiye Letonya maçı heyecanı yaşanacak. Hollanda ve Norveç’i farklı skorlarla deviren millilerimiz bu kez Letonya’yı ağırlayacak. Peki, Türkiye Letonya maçı ne zaman, saat kaçta, milli maç hangi kanalda? İşte karşılaşma ile ilgili tüm detaylar…

Türkiye Letonya maçı hangi kanalda, ne zaman, milli maç saat kaçta? Dünya Kupası elemeleri
30 Mart 2021 - 11:41

A Milli Futbol Takımı, Dünya Kupası Avrupa elemelerinde destan yazmaya devam ediyor. Önce grubun favorileri arasında yer alan Hollanda’yı, ardından da grubun güçlü takımlarından Norveç’i deviren millilerimiz iki maçta toplamda 7 gol attı. Hem defans hattında hem de ileri uçta ortaya koyulan performans futbolseverleri ekran başına kilitledi. Hollanda karşısında 4-2’lik, Norveç karşısında da 3-0’lık skorlarla galip gelen millilerimizde hedef 3’te 3 yapmak.

TÜRKİYE LETONYA MAÇI NE ZAMAN, MİLLİ MAÇ HANGİ KANALDA, SAAT KAÇTA?
A Milli Futbol Takımı’nın Letonya’yı konuk edeceği müsabaka 30 Mart 2021 Salı günü oynanacak. Saat 21:45’te başlayacak olan mücadele bu kez TRT Spor ekranlarından canlı izlenebilecek. G grubunda Karadağ, Hollanda, Norveç, Letonya ve Cebelitarık ile aynı grupta yer alan Milli takım 6 puanla ilk sırada bulunuyor.

Gruptaki puan durumu ve sıralamalar şöyle:
1 Türkiye 6 puan
2 Karadağ 6 puan
3 Hollanda 3 puan
4 Norveç 3 puan
5 Letonya 0 puan
6 Cebelitarık 0 puan  

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum